Julklappstips för familje-spelaren!

Finns att köpa här, men vissa finns också att köpa på t.ex BR.
Spel för hela familjen! Perfekt att ge till någon som älskar att spela spel och mysa med familjen på kvällen en snöig vinterdag, eller varför inte till nyår? :)
Lite snabbt info om spelen;
Absolut Överens - Ett superroligt och tempofyllt spel som allt det ni trodde ni var överens om! Ibland får ni dessutom hjälpa varandra med ledtrådar, ni får visa med gester eller högt säga första bokstaven i det svar ni tänker skriva ner. Jag har spelet hemma, och det är verkligen jätte,jätte kul! Värt att köpa!

Idiot kunskap - Spelet Idiotkunskap är absolut inte ett traditionellt frågespel med trista och trötta frågor. Det här är istället spelet om allt det där man inte fick lära sig i skolan… Över 400 hysteriskt galna, knasiga, bisarra och totalt meningslösa men ändå superintressanta och underhållande frågor som är lika kul att kunna svara på som att höra svaret på!
Den försvunna diamanten - Behöver jag säga mera? En riktig klassiker! Äventyret inleds i Kairo och Tanger. Här får du och dina motspelare samma mystiska uppdrag: Att återfinna världens största diamant, den sägensomspunna Afrikas Stjärna. Skit kul! Spelat ända sedan jag var 6 år typ!
Real or Fake - Här krävs både tur och skicklighet. Och att du kan bluffa! I Real or Fake måste du köpa i rätt tid, undvika förfalskningar, hålla koll på din ekonomi för att kunna bli den mest framgångsrika av alla samlare. Du måste dessutom ha lite tur med insidertipsen men även kunna bluffa ordentligt när du ska sälja förfalskningar. Har även fått ett pris för ”Bästa vuxenspel 2003”, men enligt mig funkar det nog för hela familjen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0